HuurdersPlatform de Alliantie

De Alliantie regio Amersfoort verhuist tijdelijk

terug naar overzichtdinsdag 09 februari, 2016

 

 

De Alliantie regio Amersfoort verhuist in februari 2016 tijdelijk naar het kantoor van woningcorporatie Portaal.  Het huidige pand, aan de Heiligenbergerweg 60, staat voor een groot deel al enige tijd leeg. Om op de lange termijn kosten te kunnen besparen, wil de Alliantie een gedeelte van het pand gaan verhuren aan andere bedrijven. Om dit mogelijk te maken wordt het pand duurzaam verbouwd en flexibel ingericht. Zo gaat de Alliantie effectiever om met werkplekken, wat onder andere zorgt voor minder kosten.

 

Tijdelijk nieuwe adres

Per 22 februari 2016 is het tijdelijke adres van de Alliantie:

Hooglandseweg-Noord 151, 3813 VD Amersfoort (in het gebouw van Portaal). Het telefoonnummer blijft ongewijzigd 088 – 00 232 00. De Alliantie is te bezoeken op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur. Vanaf medio augustus is iedereen welkom in het vernieuwde pand aan de Heiligenbergerweg 60 in Amersfoort.

 

Liever online huurderszaken regelen?

Veel mensen regelen tegenwoordig hun zaken online. Alliantie huurders kunnen binnenkort terecht op de vernieuwde website www.de-alliantie.nl om hun zaken met de Alliantie te regelen. Bijvoorbeeld een reparatie doorgeven of huurbetalingen checken. Voor tablet of smartphone kan dat binnenkort met de Alliantie app.