HuurdersPlatform de Alliantie

HV Atrium viert 12,5 jarig bestaan

terug naar overzichtzaterdag 25 januari, 2014

Huurdersvereniging Atrium, lid van HPdA en actief in het werkgebied Gooi- en Vechtstreek van de Alliantie vierde op vrijdag 17 januari 2014 haar 12,5 jarig bestaansjubileum. In het gebouw van Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum kwamen de gasten bij elkaar. Na de koffie met gebak was het tijd voor de sprekers van de dag. Onder de leiding van dagvoorzitter, Miep Bos, kregen Arnold Paping, directeur van de Woonbond en Rob Haans, directeur/bestuurder van de Alliantie, gelegenheid om hun zienswijze op de huidige woningmarkt, de woningcorporaties en de betaalbaarheid te geven. Na afloop was het de beurt aan de zaal en een aantal aanwezigen aarzelden dan ook niet om met de sprekers in discussie te gaan.

Nadat het voorzittersstokje van de vereniging was overgegaan van Henny Swets naar Jaap Kos werd dit deel van de middag afgesloten en konden de gasten met elkaar in gesprek tijdens de borrel en de hapjes.

Atrium kan terugkijken op een succesvol jubileum en wij, het bestuur van HPdA, feliciteren de vereniging nogmaals met dit jubileum.